Behandlinger mod snorken på din lokale tandlægeklinik

19 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange danskere, som ”trækker torsk i land” hele natten – til gene for din partner? Så bør du overveje at få fremstillet en snorkeskinne.

Hvad er en snorkeskinne?

En snorkeskinne er en anordning som forhindrer dig i at snorke. De fleste snorkeskinner fungerer derved at den skubber kæben frem således at det ikke bliver muligt for dig at snorke.

En snorkeskinne er individuelt fremstillet til netop din mund, og du skal derfor have den fremstillet hos en tandlæge. Med en snorkeskinne kan du nedsætte risikoen for at udvikle søvnapnø – en farlig tilstand som forhindrer din vejrtrækning og derfor kan forårsage iltmangel i løbet af natten.

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

Hvis du er tung snorker er du i risiko zonen for at udvikle søvnapnø – og denne risiko bør du tage endog særdeles alvorligt. Derfor er der al mulig godt grund til at få udfærdiget en snorkeskinne. En snorkeskinne kan, foruden snorken, afhjælpe tænderskærn – endnu en lidelse som kan forårsage et forstyrret søvn mønster samt smerter i kæben og problemer med tænderne.

Hvor kan jeg få en snorkeskinne mod søvnapnø?

Hvis du ønsker at begrænse din natlige snorken, og dermed reducere din risiko for udvikling af farlig søvnapnø, kan du altid få udfærdiget en snorkeskinne hos din lokale tandlægeklinik.

De fleste tandlæger har kompetencer og udstyr til at fremstille snorkeskinner som kan hjælpe dig af med din snorke og lette din vejrtrækning i løbet af natten. Og hos udvalgte klinikker anvendes en 3D scanner til formålet således at du ikke skal igennem en ubehagelig procedure i forbindelse med optagelse af gips aftryk.

Er du bosiddende i Gladsaxe, Søborg, Buddinge, Bagsværd, Herlev eller nærmeste omegn kan du få hjælp til fremstilling af snorkeskinner mod søvnapnø hos Tandlægerne Søborg. Du kan læse mere, og bestille tid til en konsultation angående måltagning til snorkeskinne, på klinikkens hjemmeside tandlaegernesoeborg.dk.

Flere Nyheder