Få genskabt Dannebrog perfekt med dannebrogsvinduer

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er nok ikke forkert at sige, at det danske flag, Dannebrog, kom før selve dannebrogsvinduerne, som de nok har lagt inspiration til, og ellers har man lavet en type vinduer, som der med tiden viste sig at ligne Dannebrog, og så har man kaldt dem således med tiden, selvom de kan hedde noget andet officielt.

Du kan jo bare selv se her, hvordan dannebrogsvinduer ser ud: https://klarvinduer.dk/vinduer/dannebrogsvinduer 

Så er vi nok enige om, at de ligner Danmark ud i udformningen, da man kan inddele dem i en sektion med en tredjedele foroven og så de sidste to tredjedele forneden, hvilket får det til at ligne Dannebrog, når man så har en adskiller i midten.

Men som du også kan se, så kan man have disse dannebrogsvinduer i bredere eller mindre formater, så de kommer til at mindre mindre om Dannebrog.

Få genskabt det danske flag bedst muligt med dannebrogsvinduer

Det kan jo sagtens tænkes, at disse andre udgaver af Dannebrogsvinduer passer meget bedre hjem i dit hus i forhold til rummene og proportionerne af huset, så du vælger de typer af disse vinduer, som der ikke rigtig ligner Dannebrog mest muligt.

Så hvis du skal have de dannebrogsvinduer, som der minder mest om det danske flag, så skal du vælge dem, som vi har beskrevet i udformningen i begyndelsen af artiklen.

Man kan så også vælge, hvordan man vælger at sætte dem op, men det giver mest mening at have “korset” vendt den rigtige vej, så man lettere kan kigge ud af vinduesruderne, og det er lettere at åbne dem op, men det er jo helt op til dig selv.

Dog kan det ikke svare sig at male dem røde og hvide, for så kan man ikke se ud af dem; så skal de i hvert fald mere bruges som en kunstfærdig udgave, der ikke er til praktisk brug.

Flere Nyheder