Find de eksklusive Flos bordlamper online

By:

Er du i markedet efter netop den – eller de – bordlamper, som vil sætte prikken over i’et i din gennemdesignede stue – så bør du i første omgang kaste et blik på det store sortiment fra Flos. Flos er et italiensk brand, som gennem årtier har formgivet og fremstillet smukke og funktionelle lamper.

Det, der kendetegner lamper fra Flos, er især kvaliteten i såvel materialer som design. De dygtige designere, som Flos vælger at samarbejde med – for eksempel Philippe Starck, Jasper Morrison, Achille Castiglioni, Michael Anastassiades, Gino Sarfatti og Piero Lissoni – arbejder med respekt for de udsøgte materialer, og ved præcis, hvad der skal til for at omdanne det kønsløse og blege lys fra moderne lyskilder (LED pærer og elsparepærer) til et varmt og indbydende skær. Og selvfølgelig producerer Flos også eksklusive og raffinerede bordlamper, som indretnings arkitekter og andre afficionados elsker.

Flos bordlamper – et design kapitel for sig

De fleste af os har nok stiftet bekendtskab med den ikoniske Glo-ball serie fra Flos – måske uden at vide det. Det diskret, dog eksklusive, lampe design har vundet indpas i mange danske hjem, idet det passer så fint ind i den danske og skandinaviske indretnings stil. Du går aldrig helt fejl med en Glo-ball bordlampe. Og har du mod på en lidt mere vovet stil, er Flos Extra T bordlampen bordlampen måske mere din stil. Denne bordlampe består af en organisk, rund, mat kugle – lidt lige som Glo-ball – og en plade, som kuglen støtter sig op ad, og som på raffineret vis reflekterer det blide lys fra den matte skærm.

Find bordlamper fra Flos og andre producenter online

Hos andlight.dk kan du finde oven for nævnte – samt mange flere – bordlamper fra Flos og forskellige andre brands. Andlight.dk har et sortiment på over seks tusind designer lamper fra internationalt anerkendte producenter.

Posted in: bordlamper