Find en brugt Audi Q5 online

13 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Leder du efter en top lækker og virkelig brændstof økonomisk SUV som du og din familie kan have glæde af i mange år? Så bør du kigge i retning af en Audi Q5.

Hvorfor skal jeg vælge en Audi Q5?

Audi Q5 er måske den Audi model som på allermest vellykkede vis kombinerer det sporty med det familievenlige.

Set udefra er der ikke så meget at tage fejl af. De smukke linjer og det eksklusive design, som er kendetegnende for samtlige Audi modeller gennem tiderne, giver et samlet udtryk af raffinement og styrke.

Den super rummelige kabine byder på komfort i top klasse og smukt design ned til mindste detaljer. Med en Audi Q5 får du dynamisk acceleration og komplet variabelt quattro firhjulstræk, for den optimale køreglæde.

Du vil med quattro firhjulstræk kunne fordele trækkraften mellem alle fire hjul alt efter det aktuelle behov. Og med drive select har du mulighed for via forskellige indstillinger at tilpasse bilens forskellige egenskaber alt efter dine egne præferencer.

image

Du får, med andre ord, en både smuk og funktionel bil med masser af hestekræfter og en ganske fornuftig udnyttelse af brændstoffet. Og hvis du ikke finder at du har råd til en spritny Audi Q5 kan du med stor fordel finde en god brugt en af slagsen på det danske brugtvogns marked.

Køb brugt Audi Q5 og spar masser af penge

Der er nemlig mange penge at spare hvis du vælger at købe en brugt Audi Q5 i stedet for en fabriksny model. Når du køber din Audi Q5 brugt får du rigtig meget mere bil for dine penge – og du er sikret en solid og stærk bil med masser af år tilbage under motorhjelmen.

Du kan finde et stort udvalg af brugt Audi Q5 til salg hos forhandlere over hele Danmark på Biltorvet.dk

Flere Nyheder