Find en dygtig frisør

By:

Hvis du godt kunne tænke dig en flot, ny frisure eller en smuk hårfarve, så er vejen derhen simpel – du skal finde en professionel og kreativ frisør, der har sin faglighed i orden, og som har rige erfaringer med klipning og farvning. Men hvordan finder du denne? Et godt pejlemærke er at kigge efter medlemskab i den anerkendte frisørorganisation Intercoiffure. I dette fællesskab er de bedste frisører fra hele verden samlet, og medlemskabet kræver, at den pågældende frisørsalon lever op til en lang række krav. Dette er derfor en god garanti for en frisørsalon i topklasse. frisorpii.dk/ballerup er medlem af Intercoiffure.

Vejledning og rådgivning er centralt

En anden ting, som er vigtigt at holde sig for øje, når man leder efter en god frisør, er, at der er lagt vægt på den personlige betjening. Det er vigtigt, at du får hjælp til at finde frem til din nye, flotte frisure – og at denne klæder netop dig og dit ansigt. Resultatet skal passe til den enkelte, og derfor er vejledning og rådgivning på professionel basis essentielt. I samråd med en dygtig frisør er det nemlig muligt at finde frem til den bedste løsning – og der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Frisuren skal passe til din stil og person, men ligeledes matche din hårstruktur – samt den tid, du er villig til at bruge foran spejlet om morgenen.

Muligheder for farvninger

Det er ikke kun i forbindelse med klipninger, at den individuelle vejledning er vigtigt. Også i forbindelse med hårfarve finder der nemlig et væld af muligheder, både traditionelle og nyere, kreative metoder. De nyere teknikker kaldes “custom made farve teknikker”, og de inkluderer blandt andre balayage, som er til personen, der ønsker sin egen farve i hovedbunden, men med lysere længder. Find sammen med en dygtig frisør den rette løsning for dig.