Find frem til dine medarbejderes udviklingspotentiale med en personlighedstest

By:

Hvis du gerne vil have et veldokumenteret værktøj til at teste dine medarbejderes udviklingspotentiale, kan du med fordel anvende en personlighedstest. Har får du både et bredt og dybt overblik over dine medarbejderes trivsel, samt hvorledes de kan præstere endnu bedre på arbejdspladsen. Det udbydes både faglige-, personlige- og performancerettede test, som viser hvilke udviklingsmuligheder medarbejderen har på området.

Testen kan ligeledes anvendes i rekrutteringen af nye medarbejdere, så du sikrer dig, at dine ansøgere har den rette profil til arbejdspladsen.

Hvis du gerne vil vide mere om personlighedstest, skal du læse med videre.

Få det bedste frem

Testene er først og fremmest ikke dømmende. Det vil sige, at dine medarbejdere kan tage en personlighedstest uden bekymring. Testene er konstruktive og fremadrettede, og medarbejdernes trivsel ønskes kun at forøges.

Målet er ikke at finde frem til deres svagheder eller vurderer hvem, der er bedst til deres arbejde. Det er blot et redskab til at forbedre hver eneste medarbejder og dermed hele arbejdspladsen.   

 

Tre forskellige test

Du kan få adgang til tre forskellige test: Personprofil, Robusthedsprofil og Sales Preformance. Henholdsvis en dybdegående personlighedstest, en trivselsrettet test og til sidst en test, som har til formål at udvikle salgspotentialet.

Testene kan altså anvendes hver især til bestemte formål. Du skal derved vælge hvilke områder, som du gerne vil have information om.

 

Hvordan fungerer det?

Hvis du gerne vil have adgang til personlighedstestene, kan du købe en personlig licens. Du eller dine kollegaer fungerer derefter som administrator på testene til netop dine medarbejdere.

 

Bliv certificeret

Du kan selv blive certificeret til at lave testene gennem et tre-dages kursusforløb med både en teoretisk og praktisk del.

Dette er efterfulgt af 4-6 måneders prøve periode, hvor du dygtiggør dig i anvendelsen af testværktøjerne under supervision.

Din certificering og licens er som sagt personlig. De betyder at du kan tage det hele med dig fra job til job.