Gode råd om rengøringsmidler

29 november 2021 Agner Clausen

advertorial

Selv om det findes så kaldede universalrengøringsmidler, så kræver mange rengøringsopgaver specialiserede rengøringsmidler. Et universalrengøringsmiddel af god kvalitet kan bruges til blid rengøring af alle mulige vandfaste overflader, men man kan altså ikke nøjes med ét rengøringsmiddel. Rengøring af et badeværelse eller omklædningsrum kræver fx et sanitetsrengøringsmiddel, toiletrens, afkalker, glasrens og et middel til fjernelse af kalksæber.

Skal man gøre et køkken rent, har man brug for et universalrengøringsmiddel, et grundrengøringsmiddel, et skuremiddel, ovenrens, desinfektion, stålpleje, glasrens og afløbsrens. Skal man rengøre et gulv har man brug for forskellige midler. Visse midler for at rengøre gulvet og andre midler til vedligehold af gulvet. Det findes midler, som har begge funktioner, så kaldede vaske- / plejemidler, som man kan bruge til fx klinkegulve eller linoleumsgulve. Man kan også vælge at give gulvet polish, hvilket gør gulvet mere slidstærkt og lettere at rengøre. Drejer det sig om et trægulv kræves andre sæber og plejemidler.

image

Få kvalificeret rådgivning om rengøringsmidler

At være rengøringsassistent er et højst specialiseret fag, som kræver både uddannelse og erfaring. Hvad gør man, hvis man kun har ringe erfaring med rengøring og rengøringsmidler? Et godt sted at begynde er at rådføre sig med en virksomhed, som har specialiseret sig i rengøringsmidler og rengøringsudstyr. En sådan virksomhed er Rengros, som bogstaveligt talt har alt til rengøring. Og mere til. Hos Rengros ved man alt om rengøring, rengøringsmidler, rengøringsudstyr og rengøringsmaskiner. Al den viden stiller de med glæde til din rådighed. Så har du en bestemt opgave du skal løse, kan du trygt henvende dig til Rengros og få råd og tips om, hvordan du bedste tager fat på rengøringsopgaven, og hvilke rengøringsmidler du behøver for at komme i mål. Spar tid og undgå samtidig at ødelægge overflader. Den tid hvor knofedt gjorde arbejdet er forbi. Det er rengøringsmidlerne, der skal gøre arbejdet for dig.

Flere Nyheder