Kan SEO betale sig?

By:

SEO – eller søgemaskineoptimering som det også kaldes – er en omfattende proces, der kræver et stort indblik i den tekniske verden. Mange spørger derfor, om det er nødvendigt – den forholdsvis høje seo pris taget i betragtning?

Der er kun ét svar på spørgsmålet: Ja! SEO er nødvendigt. Op mod 80% af alle kunder starter deres købsproces med at søge på Google, og ligger du ikke på side 1, så er det ikke din butik, der bliver fundet.

Organiske resultater frem for betalte

I dag har en stor del af forbrugerne et grundigt indblik i den digitale markedsføring, der finder sted på Google, og undersøgelser viser da også, at mange forbrugere har større tiltro til de organiske resultater frem for de betalte. Og netop derfor er det en god idé at optimere sit site mod søgemaskinerne, så det kan blive fundet.

Gode chancer for at konvertere et lead

De fleste søgninger på Google er forholdvis målrettede, og der er derfor rigtig gode chancer for at konvertere et lead, hvis du har en topplacering på Google. Har du ikke det, så ryger en potentiel kunde sandsynligvis videre til en af dine konkurrenter.

Start i det små

Ved at følge forskellige SEO-guides på nettet kan du selv starte med det grundlæggende SEO på din hjemmeside. Når grundstenene er lagt, kan du begynde at søge professionel hjælp, så du kun skal betale for det arbejde, du ikke selv kan lave.

Posted in: seo priser