Loftlamper – til praktisk og funktionel belysning

By:

Hyggebelysning i hjemmet kan skabes på mange måder – for eksempel ved hjælp af decentralt placerede væglamper, bordlamper, eller pendler. Og denne type lys er ganske velegnet til at skabe stemning og atmosfære i hjemmets stuer, hvor der primært hygges eller læses. Hyggelig og stemningsfuld belysning behøver ikke at opfylde anden funktion end at sprede et blødt og varmt lys i afgrænsede dele af rummet.

Praktisk og funktionel belysning med loftlamper

Det er dog ikke alle rum, som er lige velegnede til hyggelys. Af og til har man brug for ovenlys, som giver overblik og belyser rummet jævnt og ensartet. Det kan for eksempel være i hobbyrummet, hvor ovenlys fra loftlamper i høj kvalitet kan oplyse alle redskaber og værktøjer, og dermed give et godt arbejdslys. Det kan være i børneværelset, hvor der ofte leges på gulvet, og hvor en loftlampe kan bidrage til at skabe overblik over bortkommet legetøj, samtidig med at ovenlyset er vældig praktisk, når der skal gøres rent i krogene. Eller det kan være i kælderen, hvor man gerne vil kunne tænde et effektivt lys fra en kontakt placeret ved indgangen, så man ikke skal rundt i hjørnerne og tænde diverse lamper.

Dekorative loftlamper – find dem online

Selv om din nye loftlampe primært er indkøbt til funktionelle formål, skader det ikke, at den er smuk i sin udformning, og designet til at kaste det mest optimale lys. Der findes et væld af smukke designer loftlamper, som er formgivet til at få det bedste ud af lyskilder som elsparepærer eller LED pærer. Og du kan finde et stort udvalg af disse på https://andlight.dk/shop/loftlamper-177c1.html, som fører lamper fra brands som Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Darø, David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, om Dixon, Tom Rossau, Tonone, Trizo21 og NEW WORKS.

Posted in: loftlamper