Luft til luft varmepumper – find den rette hjælp i Nørre Nebel

17 oktober 2022 Camilla Sørensen

editorial

Når du skal have installeret en varmepumpe, er der mange ting, du skal tage stilling til. Hvilken type varmepumpe skal du vælge? Hvad er dine behov? Og hvor finder du den bedste hjælp til installation af luft til luft varmepumper i Nørre Nebel?

I denne artikel giver vi dig svarene på alle disse spørgsmål. Læs med og bliv lidt klogere på luft til luft varmepumper!

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er en type af varmepumpe, der bruger udeluften som energikilde. I modsætning til jordvarme eller luft/vand varmepumper, behøver en luft til luft varmepumpe altså ikke grave huller i din have eller skrive dig op på venteliste til fjernvarme.

Hvorfor så vælge en luft til luft varmepumpe? Fordi den giver dig mulighed for at reducere dit CO2-aftryk og spare penge på varmeregningen. I løbet af sæsonen vil en luft til luft varmepumpe typisk kunne dække op til 80% af din families samlede varmebehov.

luft luft Varmepumpe

Hvor finder jeg en luft til luft varmepumpe i Nørre Nebel?

Der er mange forskellige firmaer, der kan hjælpe med installation af en luft til luft varmepumpe i Nørre Nebel. Et godt sted at starte er ved at tjekke udvalget hos firmaer, der specialiserer sig i varmepumper. Her bør du også spørge ind til deres erfaring med luft til luft varmepumper, da det kræver særlig viden at installere denne type varmepumpe.

Det kan også betale sig at tjekke den offentlige liste over godkendte energivejledere fra Energistyrelsen. Her kan du se, hvilke af dem der har specialiseret sig i luft til luft varmepumper – en god vejleder vil have en bred viden om mange forskellige varmepumpetyper, og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for netop din bolig.

Husk også at tjekke, om du kan få økonomisk støtte til installation af luft til luft varmepumpe. Det er netop en af de former for energirenovering, som du som boligejer måske kan få del i tilskud til.

Vi håber, denne artikel har givet dig et indblik i mulighederne med en luft til luft varmepumpe.

Flere Nyheder