ND 83 – komfortabel klassiker

By:

Nanna Ditzel kan uden at blinke siges, at være en af Danmarkshistoriens allerstørste kvindelige designere. Berømt er hun for mangt og meget, men måske i særlig grad hendes siddemøbler – eksempelvis læne,- og loungestolen “ND83”. Stolen blev designet i 1952, og er at finde i prominente, velbesøgte og ikoniske bygninger verden over – her kan det eksklusive designhotel “The Standard” i New York nævnes, ligesom den også har plads i Operaen i Sidney.

Stolen er en vaskeægte moderne klassiker. Som hendes andre designs er den udødelig, og med sine rene linjer og luftige udformning oplagt til brug i mange forskellige værelser; kontor, dagligstue, soveværelse…

Stolen er let polstret, og stellet er lavet i træ. Hos Designklassiskershop tilbydes modellen i ND83 i eg, men kan leveres i andre træsorter: ask, sortbejdset samt amerikansk valnød. Prisen vil differentiere alt efter valg af træsort, og du kan kontakte shoppen for pris.

ND83 produceres hos samarbejdspartneren til Designklassikershop, Snedkergaarden, der er kendt for at vægte kvalitet og den stolte danske håndværkstradition. ND83 er desuden i familie med ND82, der er en sofa, og det vil være oplagte at vælge denne model, hvis du ønsker designkonsensus i din stue.

Nanna Ditzels møbler er fremstillet i materialer, der er både slidstærke og holdbare, og det allerede nævnte udødelige design betyder, at du kan have stor gavn og glæde af dine møbler i årrækker.

Ditzels formfuldente og funktionelle designs passer ind i de fleste hjem, og ND83 er ingen undtagelse.

Når du køber et møbel af Ditzel, kan og bør du se det som en investering i dansk designkunst. Naturligvis skal møblerne bruges i det daglige, men du bør også passe godt på dem – eksempelvis er fugt møblers værste fjende, da fugt vil angribe materialerne og få disse til at erodere med tiden. Vær derfor opmærksom på luftfugtighed.

Har du andre spørgsmål til vedligehold, kontakt da endelig Designklassikershop – her garanteres grundig vejledning og gode råd fra de yderst kompetente medarbejdere.

Posted in: nanna ditzel