Sådan skaber du din drømmehave

06 marts 2022 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Din have skal være dit fristed, og det er derfor vigtigt, at den passer lige præcis til dine behov. Måske har du allerede en klar vision af, hvordan din drømmehave ser ud. Måske har du bare nogle krav, som den skal leve op til. 

Her kommer vi ind på, hvordan du kan skabe din drømmehave. Vi er blevet inspireret til artiklen af alstraeservice.dk. Det er et anlægsgartnerfirma på Als, der for eksempel har stor erfaring med haveservice, topkapning og fældning af træer. Du kan læse mere om dem på https://alstraeservice.dk/anlaegsgartner/ 

Når du skal skabe din drømmehave, skal du først og fremmest finde ud af, hvordan du gerne vil bruge haven, og hvor meget arbejde du vil lægge ude i haven. Det er vigtigt, at der er en overensstemmelse mellem de to. Hvis du for eksempel hader at slå græs, er det jo en dårlig ide, at du har en kæmpe græsplæne. Der kan det være bedre, at du får nogle bede med planter, der ikke kræver så meget pasning. 

anlægsgartner på Als

Få hjælp af en anlægsgartner til at skabe din drømmehave

Når du har tænkt over, hvad der vil være det rigtige for dig i forhold til en have, er det oplagt, at du kontakter en anlægsgartner. De kan nemlig hjælpe dig med at skabe en have, der passer til dine ambitioner og den måde, som du gerne vil bruge din have på. Det kan for eksempel være ved at fortælle dig, hvilke planter du skal have, hvis du ikke gider bruge meget tid på at passe dem. 

Når du skal ændre på noget i din have, er det altid vigtigt, at du husker på, at det kommer til tage lang tid, inden du ser effekten af det. Man siger, at det tager otte år at skabe en have, og du kan roligt regne med, at der går i hvert fald et år, inden du rigtigt begynder at se effekten af dine ændringer.

Flere Nyheder