Sæbedispensere og fire andre musts til din badeværelsesindretning

05 marts 2021 Anne-Mette Hansen

Dét at indrette et badeværelse kræver en hel masse tilbehør. Der skal faktisk meget til for at gøre rummet hyggeligt at opholde sig i. Og det er lige hvad, et badeværelse skal være. Her bruger du nemlig rigtig mange af dine vågne timer. På at gå i bad selvfølgelig, men også på at gøre dig klar til at gå i seng eller gøre dig klar til at gå i byen. 

Læs med i artiklen her, og få 5 musts til indretningen af dit badeværelse! 

1. Sæbedispenser

Sæbe skal der til, og det skal ikke bare være den der grimme plastikbøtte med håndsæbe nede fra supermarkedet. Dit badeværelse bliver lidt mere stilfuldt, når du indretter rummet med elegante og moderne sæbedispensere, der matcher resten af rummets dekor.

2. Bademåtte

Et vådt badeværelsesgulv er en træls ting. Derfor er bademåtten et must. Den skal ligge, så du træder ud på den efter et varmt bad. 

3. Badeforhæng

Hvis ikke du har en lukket brusekabine, kræver det, at du indretter med et smart badeforhæng. Badeforhænget er både funktionelt og dekorativt. Det forhindrer vand i at sprøjte ud over det hele, når du bader. Men giver også rummet et fint look – vælg ét i en farve der matcher resten af rummet. 

4. Toiletspand 

Det skal være til at kunne komme af med sit affald på badeværelset. Dette sikrer du med en toiletspand. Men den må også gerne være smart at se på. Gerne i en flot farve og et smukt look. Med en pedal så det altid er nemt at åbne den. 

5. Opbevaring

Håndklæder, vaskeklude, make-up, barbermaskine osv. Man bruger utrolig mange ting ude på badeværelset. Derfor kræver det også, at du har nogle gode løsninger til opbevaringer. Det kan være alt fra kurve i dine skabe til et smart rullebord med plads til de ting, du bruger hver dag. 

 

 

Flere Nyheder