Solide materialer til isolering – find dem online

24 marts 2021 Astrid Pedersen

Står du for at skulle isolere tag, gulv, vægge eller kælder i din bolig? Så bør du vælge de rette materialer til formålet. Læs med i det følgende, og bliv klogere på isoleringsmaterialer.

Hvor finder jeg de bedste materialer til isolering?

Hvis du er på udkig efter gode isolerings materialer kan du med fordel tjekke 10-4. 10-4 er dit online byggemarked som er leveringsdygtig i alt hvad du skal bruge af udstyr og materialer til dine gør det selv projekter, her under materialer til isolering og lyd dæmpning.

Hos 10-4 finder du således et stort og velassorteret udvalg af billig isolering fra nogle af de mest kendte og velrenommerede brands inden for denne branche. Således finder du isolerings materialer fra producenter så som Isover, Rockwool, Jackon, Knauf og Skalflex. Der ud over kan du bestille alt hvad du har brug for af udstyr og tilbehør til effektiv isolering.

Uanset om du skal isolere vægge, hulmure eller gulve kan du finde isolerings materialer som modsvarer dine behov hos 10-4 – og det til aldeles rimelige priser. I det følgende kan du læse mere om et udvalg af de isolerings materialer som 10-4 kan levere.

Effektiv isolering af dit gulv med Jackopor gulvplader

Skal der anlægges et gulv i dit nye hus er det vigtigt at gulvet er isoleret imod kulde fra undergrunden. Til dette formål kan du med stor fordel anvende de smarte Jackopor gulvplader fra Jackon. Jackopor gulvplader er er fremstillet af et let materiale som er nemt at arbejde med og som kan anvendes uden ubehag og gener for øjne, hus eller luftveje. Jackopor sikrer en varm bolig med et behageligt indeklima og sparer dig for mange udgifter til opvarmning.

Du kan læse mere om de forskellige typer isolering og de dertil hørende isolerings materialer på hjemmesiden 10-4.dk.

Flere Nyheder