Spar din tid med en maler

30 september 2021 Steffen Hansen
image

Et renovationsprojekt kræver meget tid og overskud fra din side. Du skal have styr på mange ting på én gang, og du skal være i dialog med mange forskellige håndværkere. Der er enkle opgaver, som du kan vinde lidt ekstra tid på, ved at overlade til andre. En af de ting er en god og dygtig maler.

En maler kan klare alle typer opgaver – det kan være alt fra facade-behandling af dit nyrenoveret hus, tapetsering af vægge og naturligvis maling af dine rum i huset. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme ind på, hvordan du finder en god maler og hvad du skal være opmærksom på, ved valget af en maler.

Få anbefalinger

Det er altid rart at få professionelt hjælp, som andre har været tilfredse med. Det skaber den bedste start, fordi så skal du ikke bekymre dig om arbejdet bliver gjort forkert eller af inkompetente fagfolk. Anbefalinger er derfor gode at få med, så du kan tage en rigtig beslutning om valg af en maler. Så undgår du at blive taget ved næsen. 

Anbefalinger kan du få af venner og familie, men også af fremmede. Det kan ske gennem anmeldelser af et givent malerfirma. Her kan du læse andres anmeldelser og se om de har været tilfredse med resultaterne. Vi anbefaler, du kontakter et malerfirma i dit lokal område, så de kan komme ud til dig hurtigt, og ikke opkræver mange penge i kørsel. Hvis du bor i Lejre eller tæt på, så kan du Google “Malerfirma i Lejre” og resultaterne vil vise dig en række malerfirmaer, du kan ringe til. 

Få styr på retningslinjerne

En kontrakt skal aldrig skrives under, før den er læst grundigt igennem. Det samme skal du gøre, hvis du får en kontrakt fra dit malerfirma. I denne kontrakt vil der være en række informationer, som du skal være opmærksom på. Det er bl.a. hvordan du skal forholde dig, hvis du modtager noget malerarbejde, der ikke er tilfredsstillende.

Det kan være kontrakten lover en garanti på det udførte arbejde, så du har lov til at få lavet det om, hvis du ikke er tilfreds. Ellers skal du have det indarbejdet i kontrakten, hvis garantien er fraværende.  Læs derfor kontrakten godt igennem, før du endeligt skriver under. 

Flere Nyheder