Tiden fra køreskolen med biler

By:

Hvor meget kan du helt ærligt huske fra tiden på køreskolen, da du tog kørekort til en almindelig personbil?

Jo, hvis du lige har taget kørekortet, så sidder mange af tingene nok fast på dig med, hvordan vejens forløb er, vejens brug, vejens beskaffenhed, at du skal orientere dig bagud, foran, til siderne og så videre, før du svinger, samt hvilke væsker der skal hvorhen i bilen.

Hvis man er bilkyndig, så kan man nok også sagtens huske mange af de her ting længe efter, specielt med hvordan en bil virker, hvor væskerne skal hen, dæktrykket, mønsteret og så videre, fordi man går op i det – selvom man jo sjældent lærer, hvordan en bil er sat sammen, da man trods alt ikke er på mekanikerskolen.

Men mange af os lærer jo at køre bil, fordi vi gerne vil kunne køre bil og befordre os selv, og skulle der gå noget galt eller være noget ved bilen, der ikke giver mening, så spørger vi nogle, der har mere forstand på biler, eller vi kører den til – netop en – mekaniker.

Faktisk er det jo lidt sjovt at tænke på, at når vi bruger så mange penge i gennemsnit på at få det famøse kørekort, så bliver den kørekortsbog med lektioner med videre hurtigt lagt langt væk, og nogle smider den ligefrem ud.

Man ved da også godt, at nogle af de ting, man lærer på køreskolen er for at være på den sikre side og ikke noget, som man gør til dagligt hver gang, og de små forseelser ville man måske dumpe på til en køreprøve, men ude i det virkelige liv er man jo ofte nødt til at køre efter, hvordan de andre bilister kører.

Skal du have fat i en ny bil, fordi den gamle er blevet for kedelig og grå at kigge på?

Så er løsningen nok at hente fra Biltorvet.dk.

Posted in: biler